Aanmelden of afspraken wijzigen

Door gebruik te maken van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor logopedische behandeling. Vult u het formulier zo volledig mogelijk in. Na uw aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen een bevestigingsmail. U of uw kind staat dan op onze wachtlijst. Zodra wij u kunnen oproepen voor behandeling nemen wij contact met u op. Onze wachtlijst duurt gemiddeld 6 maanden.

Let op: als u geen bevestigingsmail van ons hebt ontvangen is uw aanmelding niet gelukt en staat u niet op onze wachtlijst!

Privacy: door uw aanmelding bij onze praktijk geeft u toestemming tot het verwerken van uw gegevens.

N.B: wij vragen bij uw inschrijving om de naam van de arts door wie u bent verwezen. Voor kinderen die door Centrum Jong zijn verwezen, dient u de naam van de jeugdarts in te vullen en dus niet de naam van de logopedist. Als u niet de juiste naam invult kunt u niet verder met aanmelden. U kunt wel verder als u aangeeft niet verwezen te zijn. 

Voor meer informatie kunt u ons bellen tijdens het telefonisch spreekuur op vrijdagmorgen van 9 – 10 uur. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 12:00  en 13:00 uur. Buiten deze tijden kunnen wij niet altijd de telefoon opnemen. Ons telefoonnummer: 06 308 23 788